Történetünk röviden

 

Legfőbb célunk, hogy a Hungaro Flotta hosszútávon is vezető pozíciót töltsön be Közép-Kelet-Európa nagykereskedelmi piacán, partnereink számára, pedig szeretnénk stabil hátteret és fenntartható üzleti növekedést biztosítani hosszú távon.

 

Sikerünket kollégáink kimagasló szakértelme és tapasztalata, valamint folyamatosan frissülő raktárkészletünk biztosítja. Előnyt jelent számunkra, hogy a Hungaro Flotta Kft. tőkeerős magyar befektetők tulajdona, mely a multinacionális disztribútorokhoz képest jóval nagyobb mozgásteret és függetlenséget enged a regionális kereskedelemben. 

 

A Hungaro Flotta Kft. a Magyarországon jelen lévő összes műszaki áruházlánc állandó beszállítója. Partnereink termékeit saját raktárbázisunkról szállítjuk a magyar piacon jelen levő nagy nemzetközi áruházláncok mintegy 600 üzletébe.

 

Cégünk azon túl, hogy képes a magas szintű logiszitkai elvárásoknak is megfelelni, felső fokú termékmenedzsmentet és after sales support-ot biztosít. Saját nagykereskedelmi hálózattal is rendelkezünk, melyet többéves kapcsolatrendszer és teljesítménykontroll jellemez.

A gondos kiválasztás útján megalakult, szakmai kritériumoknak megfelelő viszonteladói hálózat a lehető legszélesebb kiskereskedelmi bázist biztosítja az általunk forgalmazott termékek terítéséhez.

hungaro flotta

Partnereink szemében


Üzleti szemléletünkben kulcsfontosságúnak tartjuk a kiemelkedő szintű és rugalmas kiszolgálást, vevőink gyors és pontos tájékoztatását. Folyamatosan keressük a lehetőséget, amiben javulni tudunk és arra törekszünk, hogy cégünk működésében csökkentsük a hibalehetőséget, viszont növeljük a teljesítőképeeséget. Gyorsan, precízen és ügyfélközpontúan kívánunk fellépni a piacon, és ebből az elképzelésből továbbra sem szeretnénk engedni.

lg, samsung, tv, uhd, smart, smarttv,